Ansamblul Avanera Botoșani aduce o nouă viziune în piața imobiliară locală, prin soluțiile de compartimentare propuse, materialele premium alese, poziționarea ultracentrală (intersecția străzii Nicolae Iorga cu Calea Națională) și beneficiile generale oferite viitorilor locatari.

Blocul dispune de 9 etaje alocate celor 84 de apartamente, parterul fiind destinat exclusiv spațiilor comerciale, iar subsolurile, dispuse pe două nivele, ofera 94 de locuri de parcare, suficiente în raport cu numărul de apartamente construite.

Poziția excelentă, calitatea în construcție și compartimentarile excepționale transformă Avanera Botoșani intr-o investiție imobiliară ideală, atât  pentru prezent, cât și pentru viitor.

Urmărește-ne aici:

Badge
AVANERA este un reper în ceea ce privește sustenabilitatea și pune la dispoziție servicii și facilități care să îți îmbunătățească viața de zi cu zi: parcare, supraveghere video, magazine, restaurante, amplasearea proiectelor în locații de excepție, cu acces facil către punctele de interes general din oraș.
Ok
Inițiator în piața imobiliară din Botoșani, aduce noutatea și viața aspirațională, depășind standardele oricărui oraș dinamic.
Bulb
Proiectul are la bază încrederea oferită de către brandul dezvoltator, dar și siguranța oferită prin respectarea normelor de construcție, calitatea materialelor folosite și lucrul cu forța de muncă specializată.

Fii la curent cu stadiul construcției

2023